Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги вкладників ПАТ "РЕАЛ БАНК"

13.05.2014

У зв’язку з тим, що в результаті проведеного пошуку потенційних інвесторів жодним потенційним інвестором не було виявлено намір взяти участь у виведенні ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "РЕАЛ БАНК" (далі - ПАТ "РЕАЛ БАНК") з ринку, Фондом було прийнято рішення, що найменш витратним для Фонду способом виведення ПАТ "РЕАЛ БАНК" з ринку є його ліквідація з відшкодуванням з боку Фонду коштів за вкладами фізичних осіб.

З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 12 травня 2014 року призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ "РЕАЛ БАНК" через відділення АТ "УкрСиббанк".

Водночас, Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам ПАТ "РЕАЛ БАНК" поновляться через сім днів з дня прийняття Національним банком України рішення про відкликання у даного банку банківської ліцензії та ліквідацію банку і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору. Національний банк України зобов’язаний прийняти рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку протягом п’яти днів з дня отримання пропозиції Фонду про ліквідацію банку.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду буде оголошено на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "РЕАЛ БАНК" - www.realbank.com.ua, а також буде опубліковано в газетах "Голос України" та "Урядовий кур’єр".

Довідкова інформація за телефоном у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні) та ПАТ "РЕАЛ БАНК": 0 800-214-014.