Людям з порушення зору Звичайна версія

01 квітня 2014 року розпочинаються виплати коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "РЕАЛ БАНК"

28.03.2014

З 01 квітня 2014 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "РЕАЛ БАНК" (далі - ПАТ "РЕАЛ БАНК") починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився по 17 березня 2014 р. включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи Публічного акціонерного товариства "УкрСиббанк" (далі - АТ "УкрСиббанк").

Перелік філій та відділень АТ "УкрСиббанк".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи АТ "УкрСиббанк" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ "РЕАЛ БАНК".

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 17 березня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - www.fg.gov.ua та на сайті ПАТ "РЕАЛ БАНК" - www.realbank.com.ua.

Довідкова інформація за телефоном у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні) та ПАТ "РЕАЛ БАНК": 0 800-214-014.